Hota de perete Turbionaire Chef 90 Wall Pro Review si Pareri pertinente

0
(0)

Turbionaire Chef 90 Wall Pro este o hota decorativa puternica ce reuseste sa capteze eficient mirosurile si aburul pentru un aer mai curat in bucatarie. Este un model performant, care arata foarte bine si despre care vom discuta pe larg in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

10.0 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Turbionaire Chef 90 Wall Pro

Citeste si alte pareri!

Hota de perete Turbionaire Chef 90 Wall Pro cu o capacitate de absorbtie foarte buna si un consum energetic scazut.


Raport calitate-pret 10
Capacitate de absorbtie 10
Design 10
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate de absorbtie buna
  • Recircualre si evacuare
  • Economica
  • 3 trepte + Boost
CONS
  • Nu am identificat

Hota Turbionaire Chef 90 Wall Pro prezinta o capacitate maxima de absorbtie de 800 mc/h si pune la dispozitie trei trepte de putere alaturi de functia Boost. Poate fi utilizata atat cu evacuare direct in exterior, cat si prin recirculare, iar ultima varianta presupune utilizarea filtrelor de carbon activ pe care le achizitionati separat. Pentru evacuarea in exterior, sutn folosite filtre din aluminiu pe care le puteti detasa foarte usor pentru a le spala in apa calda si detergent de vase.

In partea din fata regasim panoul de control electronic prin intermediul caruia puteti porni si opri hota, respectiv regla treptele de putere. Hota beneficiaza de un design elegant integrand-se usor in orice bucatarie moderna.

De asemenea, aceasta face parte din clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic anual de doar 23.4 kWh. Astfel, discutam despre un model si foarte economic.

Mai mult decat atat, pentru o buna vizibilitate a fost prevazuta si cu sistem de iluminare LED, ce ofera si o ambianta placuta. In plus, diametrul burlanului de aerisire pentru acest model este de 12/15 cm.

Verifica oferta de azi!

Pareri despre hota de perete Turbionaire Chef 90 Wall Pro

Turbionaire Chef 90 Wall Pro este o hota de perete performant, ce asigura o capacitate de absorbtie foarte buna captand eficient mirosurile si aburul. Cumparatorii sunt foarte incantati de ea si confirma ca este o hota foarte buna. Trage foarte bine mirosurile chiar de la prima treapta de putere, arata foarte bine si este usor de intretinut. Dupa parerea lor, au facut o alegere foarte buna pe care o recomanda si altor utilizatori apreciind raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *