Hota telescopica incorporabila Electrolux LFP326AB Review si Recomandari

Electrolux LFP326AB este o hota incorporabila telescopica care reuseste sa vina in ajutorul vostru si sa elimine mirosurile si aburul in urma gatitului. Daca este alternativa cea mai buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat.

8.0 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Electrolux LFP326AB

Citeste si alte pareri!

Hota telescopica incorporabila Electrolux LFP326AB cu trei trepte de putere ideala pentru bucatarii mici si medii.


Raport calitate-pret 9
Capacitate de absorbtie 9
Design 6
PROS
  • Raport calitate/pret bun
  • 3 trepte de putere
  • Evacuare si recirculare
  • Iluminare LED
CONS
  • Nu am identificat

Hota incorporabila Electrolux LFP326AB prezinta o capacitate de absorbtie cuprinsa intre 170 mc/h si 410 mc/h punand la dispozitia utilizatorului trei trepte de putere. Poate fi folosita atat cu evacuare in exterior, iar diametrul burlanului de aerisire este 15 cm, cat si si prin recirculare, iar pentru aceasta este necesara achizitionarea filtrelor de carbon activ care trebuie schimbate periodic, o data la sase luni.

Hota este incadrata in clasa de eficienta energetica C, astfel ca dupa estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 57 kWh.

De asemenea, este prevazuta cu doua filtre de aluminiu pentru captarea grasimii, pe care le puteti detasa foarte usor pentru a le curata cu apa calda si detergent de vase.

Pentru o mai buna vizibilitate, a fost integrat si sistemul de iluminare cu LED-uri, care creeaza si o ambianta placuta.

Panoul de control se afla in partea din fata si include butoane pentru selectarea treptelor de viteza, dar si pentru pornirea luminii.

 

Dimensiunile acestui model sunt de 17.9 cm inaltime, 59.8 cm latime si 28.4 cm adancime.

Verifica oferta de azi!

Pareri despre hota incorporabila telescopica Electrolux LFP326AB

Prin urmare, Electrolux LFP326AB este o hota potrivita pentru bucatarii mici si medii ce capteaza eficient mirosurile si aburul. Cumparatorii au declarat ca pentru nevoile sale, aceasta hota a fost o alegere corecta. Capteaza bine mirosurile, este destul de silentioasa si se integreaza foarte bine in bucataria lor moderna. Astfel, o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul bun.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *