Hota de perete Turbionaire Lisa 60 Wall Black Review si Recomandari

0
(0)

Turbionaire Lisa 60 Wall Black este o hota decorativa puternica si eleganta, excelenta pentru bucatarii moderne si spatioase. Dar pentru inceput, va invitam sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit unde va vom prezenta toate informatiile necesare.

9.7 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Turbionaire Lisa 60 Wall Black

Citeste si alte pareri!

Hota de perete Turbionaire Lisa 60 Wall Black, un model foarte elegant cu o capacitate de absorbtie mare pentru un aer curat in orice bucatarie.


Raport calitate-pret 10
Capacitate de absorbtie 10
Design 9
PROS
  • Raport calitate/pret excelent
  • Capacitate de absorbtie mare
  • Design elegant
  • Silentioasa
  • Economica
CONS
  • Nu am identificat

Hota Turbionaire Lisa 60 Wall Black are o capacitate de absorbtie cuprinsa intre 294 mc/h si 800 mc/h, prima valoare fiind inregistrata pe cea mai joasa treapta de putere, iar ultima, pe cea mai puternica treaba. Totodata, ofera patru trepte de putere pe care le veti utiliza in functie de nevoi.

Aceasta poate fi instalata pe perete, oferind un plus de eleganta bucatariei. Include sistem de iluminare LED 4000K ce ofera o buna vizibilitate, o ambianta placuta, dar si un consum redus.

Aceasta poate fi folosita atat cu evacuare direct in exterior, cat si cu recirculare. Cea din urma varianta presupune utilizarea filtrelor de carbon pe care va trebui sa le achizitionati separat. Acestea vor necesita inlocuire la aproximativ sase luni.

Hota este echipata cu filtru din aluminiu in cinci straturi ce retine excelent grasimea si capteaza mirosurile. Totodata, acesta prezinta avantajul de a se putea detasa si spala in masina de spalat vase.

Aceasta hota trebuie instalata la o distanta de minim 60-65 cm fata de plita electrica si 65-75 cm de plita de gaz.

Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic anual de doar 26.8 kWh.

In ceea ce priveste zgomotul produs, pe prima treapta de putere inregistreaza 48 dB, iar pe cea mai puternic 67 dB, fiind astfel un nivel rezonabil.

Verifica oferta de azi!

Pareri de la clienti despre hota de perete Turbionaire Lisa 60 Wall Black 

Hota Turbionaire Lisa 60 Wall Black este, fara indoiala, un model foarte eficient ce capteaza foarte bine mirosurile si aburul din bucatarie. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de ea si declara ca isi face treaba excelent. Retine foarte bine mirosurile, chiar si pe cel de tigara, lasand un aer mai curat. Totodata, apreciaza si design-ul deosebit, precum si modul silentios de functionare, in ciuda faptului ca este o hota puternica. Astfel, o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

V-a ajutat aceasta postare?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Articole recomandate

1 comentariu

  1. Nu reușesc sa6 scot filtrul sau mai bine zis nu știu cum să-l scot ptr al putea spala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *