Electrolux LFT766X Review si Pareri despre hota incorporabila decorativa cu conectare la plita

Hota incorporabila decorativa Electrolux LFT766X

Electrolux LFT766X este un model de hota incorporabila decorativa foarte interesanta dotata cu functii moderne care ii optimizeaza performantele. Daca este o alegere potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

9.7 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Electrolux LFT766X

Citeste si alte pareri!

Hota incorporabila decorativa Electrolux LFT766X cu posibilitatea conectarii la plita.


Raport calitate-pret 10
Capacitate de absorbtie 10
Design 9
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate de absorbtie buna
  • Conectare la plita
  • Breeze
  • Evacuare si recirculare
CONS
  • Nu am identificat

Hota decorativa Electrolux LFT766X poate fi folosita atat cu evacuare direct in exterior, cat si prin recirculare. Pune la dispozitie o capacitate de absorbtie cuprinsa intre 320 mc/h si 615 mc/h oferind trei trepte de putere.

In acelasi timp, face parte diin clasa de eficienta energetica A, inregistrand anual doar 55 kWh.

O functie ingenioasa pe care aceasta hota o integreaza este Hob2Hood ce permite conectarea plitei la hota prin conexiune wireless, ceea ce inseamna ca in timp ce gatiti, hota va realiza automat setarile necesare pentru o buna absorbtie a mirosurilor si aburului, in functie de setarile plitei. Apasand butonul Breeze dupa ce ati terminat de gatit, zgomotul va fi redus foarte mult, timp de 60 de minute, reimprospatand astfel aerul.

Electrolux LFT766X pareri

In acelasi timp, prezinta panou tactil din sticla ce asigura un control facil si precis al setarilor si modurilor de functionare ale hotei. Integreaza filtre de aluminiu pe care le puteti detasa usor si spala rapid cu apa calda si detergent de vase. In plus, include si filtre de carbon activ in cazul in care doriti sa folositi hota pe recirculare.

Electrolux LFT766X review

Mai mult decat atat, dispune si de sistem de iluminare LED ce asigura o buna vizibilitate.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 67.8 cm inaltime, 60 cm latime si 45.4 cm adancime. Diametrul burlanului de aerisire este de 15 cm.

Verifica oferta de azi!

In concluzie, hota Electrolux LFT766X este un model dotat cu functii moderne capabil sa extraga foarte bine mirosurile timp in care ofera un design minimalist. Cumparatorii sunt foarte incantati de alegerea facuta si declara ca este o hota foarte buna care se descurca eficient si sunt fascinati de unctia Hob2Hood. De asemenea, sustin ca a fost usor de instalat, iar odata montata, arata foarte bine si se integreaza excelent in decor. Astfel, o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *