Beko HNT61310X Review si Pareri despre o hota telescopica incorporabila

Hota incorporabila telescopica Beko HNT61310X
0
(0)

Beko HNT61310X este o hota incorporabila foarte accesibila ca pret, potrivita in principiu pentru o bucatarie de apartament, ce reuseste sa extraga destul de bine mirosul si aburul rezultate in timpul gatitului. Dar pentru inceut, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe detalii utile pentru a va putea forma o parere obiectiva.

8.7 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Beko HNT61310X

Citeste si alte pareri!

Hota incorporabila telescopica Beko HNT61310X ce poate fi utilizata atat cu evacuare, cat si cu recirculare.


Raport calitate-pret 9
Capacitate de absorbtie 9
Design 8
PROS
  • Raport calitate/pret avantajos
  • Evacuare si recirculare
  • Iluminare LED
  • 3 trepte de viteza
CONS
  • Zgomotoasa

Hota incorporabila Beko HNT61310X este un model telescopic care in momentul utilizarii va fi extins, crescand astfel suprafata prin care aspira mirosurile si aburul. Prezinta o capacitate de absorbtie curpinsa intre 257 mc/h si 360 mc/h, punand la dispozitie trei trepte de putere pe care le puteti regla dupa preferinte. Dispune de doua motoare si face parte din clasa de eficienta energetica E, inregistrand un consum anual de doar 144 kWh.

Acest  model de hota poate fi folosit atat cu evacuare, cat si cu recirculare. Pentru evacuare veti folosi burlanul de aerisire cu diametrul de 12-15 cm, iar pentru recirculare veti avea nevoie de filtre de carbon activ, pe care va trebui sa le inlocuiti periodic.

De asemenea, hota prezinta filtru metalic anti-garsime pe care il puteti curata foarte usor cu apa calda si detergent de vase. Acesta colecteaza si particulele de grasime, astfel ca va fi nevoie sa il spalati regulat.

Beko HNT61310X pareri

Mai mult decat atat, pentru o buna vizibilitate asupra procesului de gatit, hota dispune si de doua LED-uri ce lumineaza foarte bine. Dimensiunile acesteia sunt de 18 cm inaltime, 60 cm latime si 30.5 cm adancime, avand o greutate de 8.4 kg.

Beko HNT61310X review

Verifica oferta de azi!

Asadar, Beko HNT61310X poate fi o alternativa destul de buna si foarte avantajoasa inclusiv pentru cei cu un buget mai mic, reusind sa extraga mirosurile si aburului, asigurand un aer mai curat. Cumparatorii sunt, in general, multumiti de eficienta produsului, timp in care declara ca prezinta un design placut si este usor de folosit. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *