Hota incorporabila Arctic AHT6121 Review si Pareri utile

0
(0)

Arctic AHT6121 este o varianta de hota incorporabila foarte accesibila ca pret, potrivita pentru bucatarii mai mici. Arctic este o companie romaneasca, ale carei produse au devenit populare atat pe piata din Romania, cat si pe cea europeana. Aceasta ofera o gama variata de electrocasnice la preturi foarte accesibile oricarui buget.

8.7 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Arctic AHT6121

Citeste si alte pareri!

Hota incorporabila Arctic AHT6121 cu 3 trepte de putere si filtre anti-degresare.


Raport calitate-pret 9
Capacitate de absorbtie 8
Design 9
PROS
  • Raport calitate/pret avantajos
  • 3 trepte de putere
  • Filtre lavabile
  • Poate fi utilizata si pe recirculare
CONS
  • Nu am identificat

Hota Arctic AHT6121 cu recirculare si evacuare

Hota incorporabila Arctic AHT6121 poate fi folosita atat cu evacuare in exterior, cat si cu recirculare. In cel de-al doilea caz, este necesar un filtru de carbon activ pentru neutralizarea mirosurilor nedorite. Prezinta o capacitate de absorbtie cuprinsa intre 189 si  291 mc/h. Tubulatura prin care se realizeaza evacuarea in exteiror are un diametru de 120/150 cm.

In timpul folosirii hotei pe modul de evacuare, este esential sa asiguram acesteia un flux de aer optim. Pentru a face acest lucur, va trebui sa deschidem un geam sau o usa. Daca nu asigurand un flux de aer potrivit, hota nu isi va putea face treaba in parametrii optimi si va suprasolicita si motorul. In plus, evacuarea in exterior trebuie sa fie realizata cu un circuit de eliminare cat mai scurt si drept.

Aceasta are la baza elemente constructive telescopice ce culiseaza pe doua sine de sprijin laterale. Marimea in adancime a corpului poate fi extinsa in momentul functionarii, iar dupa ce ati terminat treaba, o puteti glisa la loc. Distanta minima dintre o plita si hota trebuie sa fie de 42 de cm fata de plita electrica si de 65 cm fata de plita pe gaz.

Panoul de control cu actionare clasica se afla in zona frontala si include cinci butoane ce permit selectarea uneia intre cele trei trepte de aspiratie, pornirea sau oprirea hotei si aprinderea luminilor.

Hota are un aspect robust si ofera iluminare exterioare cu LED-uri de 3 W, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica B la iluminare.

Filtre metalice usor de curatat

De asemenea, hota este echipata cu doua filtre de grasime ce ofera o eficienta de retinere clasa C. Aceste filtre retin eficient particulele de grasime din aburi, care in caz contrar ar condensa pe peretii interiori ai hotei si tubulaturii.

Curatarea acestor filtre este foarte simpla, trebuie sa faceti acest lucru folosind doar apa fierbinte si detergent de vase. Cu un burete puteti curata apoi foarte bine grasimea acumulata pe ele.

In cazul in care sunteti nevoiti sa folositi hota pe recirculare, va trebui sa achizitionati separat filtrele din carbon activ. In plus, aceste filtre trebuie inlocuite periodic, in functie de modul de utilizare, aproximativ o data la sase luni.

Corpul hotei prezinta suprafata din inox perfect neteda, fara suruburi. Aceasta este o garantie a sigurantei utilizatorului atunci cand este curatata.

Eficienta si Consum

In ceea ce priveste eficienta energetica, hota Arctic AHT 6121 face parte din clasa de consum D, inregistrand un consum energetic redus, de 69 kWh/h. Totodata, include un motor de 125 W. Pune la dispozitie trei trepte de putere adaptabile in functie de nevoi. Analizand-o din perspectiva puterii oferite, am putea spune ca poate acoperi suprafata unei bucatarii de pana la 11-12 mp.

Dimensiunile produsului sunt de 17.4 cm inaltime, 60 cm latime si 30.5 cm adancime, avand o greutate de 5.2 kg.

Verifica oferta de azi!

Pareri despre hota incorporabila Arctic AHT6121

Hota Arctic AHT6121 este un model foarte rezonabil ca pret potrivit pentru bucatarii relativ mici ca suprafata. Cumparatorii actuali sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos. Astfel, produsul in cauza isi face treaba cu succes, chiar multi dintre ei sustin ca s-a dovedit a fi mai eficienta decat se asteptau. De asemenea, s-a dovedit a fi usor de montat si in ansamblu usor de folosit.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *