Hota traditionala Heinner CH-201SS Review si Recomandari

0
(0)

Heinner CH-201SS  este o hota traditionala foarte accesibila ca pret potrivita indeosebi pentru bucatarii mai mici. Este practica si utila in multe situatii, insa pentru inceput, va propunem sa descoperiti mai multe informatii in continuare.

8.7 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Heinner CH-201SS

Citeste si alte pareri!

Hota traditionala Heinner CH-201SS cu evacuare si recirculare.


Raport calitate-pret 9
Capacitate de absorbtie 8
Design 9
PROS
  • Raport calitate/pret convenabil
  • 3 trepte de putere
  • Evacuare si recirculare
CONS
  • Nu am identificat

Hota traditionala Heinner CH-201SS prezinta o capacitate de absorbtie de 209.7 mc/h si este dotata cu un singur motor. Poate fi folosita atat pe modul evacuare, cat si pe recirculare. Evacuarea in exterior a aburului si mirosurilor se va realiza printr-un burlan cu grosimea de 12 cm.

Este realizata din inox si prezinta un design placuta. In partea din fata se afla panoul de control prin intermediul caruia porniti sau opriti hota, reglati una dintre cele trei trepte de putere sau activati lumina. Aceasta include sistem de iluminare LED ce asigura o mai buna viziblitate.

In acelasi timp, include filtru lavabil prin care sunt absorbite mirosurile si grasimea.

Modelul in discutie masoara 60 cm latime si 50 cm adancime.

Verifica oferta de azi!

Pareri de la clienti despre hota Heinner CH-201SS

Hota traditionala Heinner CH-201SS este un model potrivit, in general, pentru spatii mai mici. Cumparatorii au confirmat faptul ca pentru nevoile lor a fost o alegere potrivita. Unii dintre ei o folosesc pe evacuare, altii pe recirculare. Intotdeauna o hota va fi mai puternica pe evacuare, iar acest lucru este cat se poate de firesc. Totusi, in ambele situatii isi face treaba destul de bine. In acelasi timp, clientii sustin ca a fost si foarte usor de montat, iar in realitate arata mai bine decat in poze. In ansamblu, produsul a fost in conformitate cu asteptarile lor si sunt de parere ca raportul calitate/pret este convenabil.

V-a ajutat aceasta postare?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *