Hota incorporabila Turbionaire TheaTH50RC Review si Pareri pertinente

Turbionaire TheaTH50RC este o hota incorporabila foarte puternica ce reuseste sa elimine eficient mirosurile si aburul din bucatarie. Poate fi o solutie eficienta si pentru bucataria voastra, insa mai multe detalii vom discuta imediat.

10.0 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Turbionaire TheaTH50RC

Citeste si alte pareri!

Hota incorporabila Turbionaire TheaTH50RC ce ofera o capacitate de absorbtie mare si permite un control mai facil, prin gesturi.


Raport calitate-pret 10
Capacitate de absorbtie 10
Design 10
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate de absorbtie mare
  • Control prin gesturi
  • Telecomanda
CONS
  • Nu am identificat

Hota incorporabila Turbionaire TheaTH50RC prezinta o capacitate de absorbtie cuprinsa intre 344-800 mc/h si ofera patru trepte de putere. Aceasta paote fi instalata in interiorul corpului de bucatarie, fara a afecta design-ul mobilierului, asigurand o instalare liniara si o prezenta discreta.

Poate fi controlata atat prin gesturi, cat si prin telecomanda. Pentru controlul prin gesturi, va trebui sa miscari palma de la stanga la dreapta prin fata panoului de control. Totodata, prin intermediul telecomenzii puteti porni sau opri hota, puteti creste sau scadea puterea, porni sau opri lumina. Include sistem de iluminare LED 4000K oferind o lumina puternica si un consum energetic scazut.

Este echipata cu filtru din aluminiu format din cinci straturi ce retine foarte bine grasimea. Puteti detasa cu usurinta filtrul pentru o curatare facila.

Puteti folosi hota atat direct cu evacuare, cat si prin recirculare. Totodata, clapeta antiretur din dotare impiedica patrunderea aerului si a impuritatilor din exterior. Pentru utilizarea hotei pe modul de recirculare, va trebui sa montati filtru de carbon.

Si, nu in ultimul rand, aceasta face parte din clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic scazut.

Prezinta o latime de 50 cm, diametrul burlanului de aerisire este de12-15 cm, iar greutatea hotei de 7.59 kg.

Verifica oferta de azi!

Pareri despre hota incorporabila Turbionaire TheaTH50RC

Asadar, Turbionaire TheaTH50RC este o hota incorporabila performanta si puternica ce poate asigura un aer mai curat in bucatarie. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca isi face treaba exceptional. Absoarbe eficient mirosurile, este silentioasa, iar controlul prin gesturi foarte eficient. De asemenea, apreciaza faptul ca include si telecomanda pentru a o controla si de la distanta. Sunt de parere ca au facut o investitie buna al carei raport calitate/pret este unul bun. 

Articole recomandate

1 comentariu

  1. Buna seara .Ma intereseaza care va masuri referitor la hota Turbionaire TheaTH50RC,mai mult inaltimea.Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *