Hota incorporabila telescopica Pyramis SLIDING 1350 FBG Review si Pareri pertinente

0
(0)

Pyramis SLIDING 1350 FBG este o hota incorporabial telescopica prevazuta cu doua motoare disponibila la un pret foarte avantajos. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti review-ul pe care l-am pregatit pentru a afla cateva informatii utile despre acest produs, pentru a afla daca este ceea ce aveti nevoie.

9.0 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Pyramis SLIDING 1350 FBG

Citeste si alte pareri!

Hota incorporabila Pyramis SLIDING 1350 FBG prevazuta cu doua motoare ofera o capacitate de absorbtie destul de buna.


Raport calitate-pret 9
Capacitate de absorbtie 9
Design 9
PROS
  • Raport calitate/pret bun
  • Capacitate de absorbtie destul de buna
  • 3 trepte de putere
  • Evacuare si recirculare
CONS
  • Zgomotoasa

Hota incorporabila Pyramis SLIDING 1350 FBG prezinta o capacitate de absorbtie cuprinsa intre 299-483 mc/h. Pune la dispozitie trei trepte de putere pe care le veti adapta in functie de nevoi.

Poate fi folosita atat cu evacuare in exterior, cat si prin recirculare, in cea de-a doua situatie, fiind necesara utilizarea unui filtru de carbon. Pentru evacuare, trebuie sa stiti ca burlanul de aerisire are un diametru de 12 cm.

Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica D, inregistrand un consum energetic anual de 127 kWh.

Este echipata cu doua filtre din aluminiu, pe care le veti putea detasa cu usurinta pentru a curata grasimea ce se va depune pe ele. Acestea pot fi spalate foarte usor cu apa fierbinte si detergent de vase.

Dimensiunile acestui model de hota incorporabila sunt de 17.4 cm inaltime, 42.5 cm adancime si 59.8 cm latime, avand o greutate de 7 kg. Dimensiunile de incastrare sunt de 60 cm latime si 30.5 cm adancime.

Verifica oferta de azi!

Pareri de la clienti despre hota incorporabila telescopica Pyramis SLIDING 1350 FBG

Hota Pyramis SLIDING 1350 FBG este un model foarte accesibil ca pret, dar care s-ar putea descurca eficient in bucatarii mici-medii. Cumparatorii au confirmat faptul ca aceasta hota isi face treaba eficient, fiind potrivita pentru nevoile lor. De asemenea, apreciaza si latura estetica, spunand ca arata foarte bine, oferind un design modern. Pe de alta parte, este usor zgomotoasa, insa in ansamblu, sunt multumiti de ea. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *