Hota incorporabila decorativa Turbionaire Chef THC50WPS Review si Pareri

0
(0)

Turbionaire Chef THC50WPS este o hota incorporabila decorativa cu o putere mare fiind capabila sa extraga foarte bine mirosurile si aburul din bucatarie. Dar mai intai, va propunem sa descoperiti in continuare cateva informatii utile pentru a va putea forma o parere pertinenta.

9.7 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Turbionaire Chef THC50WPS

Citeste si alte pareri!

Hota incorporabila decorativa Turbionaire Chef THC50WPS cu o putere de absorbtie mare si filtre performante pentru retinerea optima a mirosurilor si grasimii.


Raport calitate-pret 10
Capacitate de absorbtie 10
Design 9
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate de absorbtie mare
  • 3 trepte + Functia Boost
  • Filtre Baffle
CONS
  • Nu am identificat

Hota incorporabila Turbionaire Chef THC50WPS prezinta o putere de absorbtie cuprinsa intre 312 mc/h si 800 mc/h punand la dispozitie trei trepte de putere impreuna cu Functia Boost. Totodata, face parte din clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic anual de doar 23.4 kWh.

Aceasta este prevazuta cu filtre Baffle ce retin foarte bine mirosurile si grasimea, putand fi detasate si spalate foarte usor. Puteti folosi hota atat cu evacuare in exterior, cat si prin recirculare, in cel de-al doilea caz fiind necesare filtre de carbon activ. In plus, include si o clapeta antiretur ce impiedica patrunderea aerului si a impuritatilor din exterior.

Pentru o lumina ambientala placuta, dar si pentru o buna vizibilitate asupra procesului de gatit, a fost implementat sistemul de iluminare LED 4000K.

Hota se instaleaza la o distanta minima de 60-65 cm fata de plita electrica, 65-75 cm fata de plita cu gaz si 85 cm fata de plita alimentata cu carbune sau lemn.

Prezinta o latime de 60 de cm, iar burlanul de aerisire are un diametru de 12/15 cm. Greutatea hotei este de 7.59 kg.

Verifica oferta de azi!

Pareri de la clienti despre hota incorporabila decorativa Turbionaire Chef THC50WPS

Asadar, daca sunteti in cautarea unei hote incorporabile puternice si eficiente, Turbionaire Chef THC50WPS ar putea fi o alegere inspirata. Clientii sunt multumiti de ea si confirma ca isi face treaba excelent. Capteaza foarte bine mirosurile nedorite, arata foarte bine si presupune un consum redus. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *