Hota telescopica incorporabila Electrolux LFP616X Review si Pareri utile

0
(0)

Electrolux LFP616X este o hota telescopica incorporabila buna ce asigura o buna capacitate de aspirare, dar si un consum redus. Daca este o optiune buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continurea materialului pe care l-am pregatit unde va vom oferi cele mai importante informatii despre produs.

9.7 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Electrolux LFP616X

Citeste si alte pareri!

Hota telescopica incorporabila Electrolux LFP616X cu o capacitate de absorbtie de pana la 600 mc/h ce reuseste sa asigure un aer mai curat in bucatarie.


Raport calitate-pret 10
Capacitate de absorbtie 10
Design 9
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate de absorbtie buna
  • Iluminare LED
  • 3 trepte de putere
CONS
  • Nu am identificat

Hota telescopica Electrolux LFP616X prezinta o capacitate de absorbtie cuprinsa intre 220 mc/h si 600 mc/h, timp in care ofera trei trepte de putere. Elimina eficient mirosurile si aburul rezultate in timpul gatitului, asigurand un aer mai curat in locuinta.

Include sistem de iluminare LED lights care consuma mai putina energie electrica, dar care asigura o buna vizibilitate.

Este echipata cu doua filtre din aluminiu pe care le puteti detasa foarte usor. Acesta pot fi spalate rapid cu apa calda si detergent de vase, pentru a mentine constante performantele hotei.

Totodata, hota poate fi folosita atat direct cu evacuare in exterior, cat si pe recirculare. Pentru recirculare aveti nevoie de filtre din carbon activ pe care va trebui sa le inlocuiti o data la aproximativ sase luni. Pentru evacuare, aceasta include un burlan cu diametrul de 15 cm.

Hota Electrolux face parte din clasa de eficienta energetica A si inregistreaza un consum energetic anual de 48 kWh.

Dimensiunile acesteia sunt de 59.8 cm latime si 30 de cm adancime.

Verifica oferta de azi!

Pareri de la clienti despre hota telescopica incorporabila Electrolux LFP616X

Hota incorporabila Electrolux LFP616X este un model foarte interesant ce ofera o buna eficienta eliminand mirosurile din bucatarie. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si sustin ca absoarbe foarte bine mirosurile si aburul. De asemenea, confirma ca este foarte silentioasa si economica, fiind alegerea potrivita nevoilor sale. O recomanda, astfel, mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *