Hota telescopica Whirlpool AKR750GK Review si Pareri pertinente

Whirlpool AKR750GK este o hota telescopica potrivita, in principiu, pentru bucatarii mai mici, despre care am ales sa discutam astazi. Daca este o solutie eficienta si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

8.3 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Whirlpool AKR750GK

Citeste si alte pareri!

Hota telescopica Whirlpool AKR750GK cu evacuare in exterior, dar si recirculare cu filtru de carbon activ.


Raport calitate-pret 9
Capacitate de absorbtie 8
Design 8
PROS
  • Raport calitate/pret avantajos
  • 3 trepte de putere
  • Evacuare si recirculare
  • Design placut
CONS
  • Nu am identificat

Hota telescopica Whirlpool AKR750GK prezinta o capacitate maxima de absorbtie de 304 mc/h si ofera trei trepte de reglare a puterii. Poate fi utilizata atat cu evacuare in exterior, cat si prin recirculare. Pentru recirculare, este necesar filtru de carbon care are rolul de a neutraliza mirosurile.

Hota este prevazuta cu doua filtre din aluminiu pe care le puteti detasa cu usurinta pentru a le spala simplu si rapid cu apa calda si detergent.

Sistemul de iluminare include doua becuri LED-uri ce ofera o vizibilitate mai buna asupra continutului, iar pe de alta parte, creeaza un mediu ambiant placut.

In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica D, inregistrand un consum energetic anual de 61.6 kWh.

De asemenea, ofera un design modern, panoul de control fiind amplasat in partea din fata. Prin intermediul acestuia, puteti seta puterea de absorbtie sau puteti aprinde lumina.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 18 cm inaltime 60 cm latime si 30 cm adancime, iar cablul de alimentare masoara 1.5 metri lungime.

Verifica oferta de azi!

Pareri despre hota telescopica Whirlpool AKR750GK

Daca sunteti in cautarea unei hote incorporabile pentru o bucatarie maimica, atunci Whirlpool AKR750GK ar putea fi o optiune de luat in considerare. Cumparatorii sunt multumiti de ea si declara ca pentru nevoile sale a fost o alegere corecta. Capteaza destul de bine mirosurile si aburul, nu este foarte zgomotoasa si arata bine, integrandu-se perfect din punct de vedere estetic in decorul bucatariei. O recomanda astfel mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *