Hota incorporabila telescopica Pyramis SLIDING 1144NDX Review si Pareri

0
(0)

Pyramis SLIDING 1144NDX este o hota incorporabila potrivita pentru bucatarii moderne ce asigura un aer mai curat in timp ce gatiti. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

9.7 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Pyramis SLIDING 1144NDX

Citeste si alte pareri!

Hota incorporabila telescopica Pyramis SLIDING 1144NDX cu o putere de absorbtie buna ce poate fi utilizata atat cu evacuare, cat si cu recirculare.


Raport calitate-pret 10
Capacitate de absorbtie 10
Design 9
PROS
  • Raport calitate/pret bun
  • Capacitate de absorbtie buna
  • Evacuare si recirculare
CONS
  • Nu am identificat

Hota incoporabila Pyramis SLIDING 1144NDX prezinta o capacitate de absorbtie cuprinsa intre 185-606 mc/h. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica D, obtinand un consum anual de aproximativ 163 kWh.

Puteti folosi hota atat cu evacuare in exterior, cat si prin recirculare. Pentru recircularea aerului, aveti nevoie de filtru de carbon activ care necesita inlocuire periodica. Acesta retine orice fel de substanta absorbita inainte ca aerul sa fie recirculat. Saturatia depinde de durata si tipul de gatit, precum si de frecventa cu care sunt curatate filtrele pentru retinerea grasimii. Filtrele cu carbune activ nu pot fi refolosite sau curatate, doar inlocuite periodic.

Totodata, hota este prevazuta cu filtre anti-grasime din aluminiu ce protejeaza partile interioare ale hotei absorbind grasimea, dar ofera si un aspect mai placut. Se indeparteaza usor si pot fi spalate manual sau in masina de spalat vase.

Pentru evacuarea in exterior, se va utiliza un burlan de aerisire cu diametrul de 15 cm.

Dimensiunile hotei sunt de 26 cm inaltime, 60 cm latime si 47.7 cm adancime.

Verifica oferta de azi!

Pareri despre hota incorporabila telescopica Pyramis SLIDING 1144NDX

Asadar, Pyramis SLIDING 1144NDX este o hota incorporabila destul de puternica, ce reuseste sa absoarba eficient mirosurile si aburul. Clientii sunt foarte multumiti de alegera facuta si sustin ca pentru ceea ce aveau nevoie, a fost o alegre inspirata. Este puternica, absoarbe bine mirosurile, ofera un design modern, iar zgomotul nu este unul prea mare. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul bun.

V-a ajutat aceasta postare?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *