Hota telescopica incorporabila Electrolux LFP616K Review si Recomandari

0
(0)

Electrolux LFP616K este o hota telescopica incorporabila cu o putere de absorbtie buna care reuseste sa elimine mirosurile si aburul eficient. Poate fi o alegere inspirata, dar nu inainte de a dscoperi toate informatiile necesare pentru a verifica daca este in concordanta si cu nevoile voastre.

9.7 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Electrolux LFP616K

Citeste si alte pareri!

Hota telescopica incorporabila Electrolux LFP616K cu o putere de absorbtie buna si un mod de operare silentios.


Raport calitate-pret 10
Capacitate de absorbtie 10
Design 9
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate de absorbtie buna
  • 3 trepte de putere
  • Iluminare LED
CONS
  • Nu am identificat

Hota incorporabila Electrolux LFP616K  prezinta o capacitate de absorbtie cuprinsa intre 220 mc/h si 600 mc/h. Prezinta trei trepte de putere pe care le aveti adapta in functie de nevoi.

Aceasta beneficiaza de doua filtre din aluminiu, pe care le puteti detasa foarte usor pentru a le spala. De asemenea, poate fi utilizata atat cu evacuare in exterior, cat si prin recirculare, cea de-a doua varianta necesitand achizitionarea filtrelor de carbon activ ce trebuie inlocuite la aproximativ sase luni.

Hota este incadrata in clasa de eficienta energetica A, inregistrand anual un consum de doar 48 kWh.

Pentru o mai buna vizibilitate a fost implementat sistemul de iluminare cu LED-uri ce creeaza si un mediu ambiant placut. Spre deosebire de becurile clasice, cele LED au o durata de viata mult mai mare.

Burlanul de aerisire are un diametru de 15 cm. Dimensiunile hotei sunt de 59.8 cm latime si 30 cm adancime.

Verifica oferta de azi!

Pareri despre hota telescopica incorporabila Electrolux LFP616K

Prin urmare, Electrolux LFP616K  este o hota incorporabila bine realizata ce ofera o putere de absorbtie buna pentru un aer curat in bucatarie. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si confirma ca puterea de absorbtie este una foarte buna. De asemenea, sustn ca este si neasteptat de silentioasa, in ciuda puterii generoase, putand face fata chiar si in bucatarii open speace. In plus, arata bine si presupune un consum energetic redus, exact ceea ca cautau la o hota incorporabila. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *