Hota incorporabila Turbionaire Amira 50 Review si Pareri pertinente

0
(0)

Turbionaire Amira 50 este o varianta de hota incorporabila dsetul de puternica ce asigura aspiratie perimetrala si control electronic. Poate fi o solutie pentru bucatariile moderne, dar pentru inceput va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

9.7 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Turbionaire Amira 50

Citeste si alte pareri!

Hota incorporabila Turbionaire Amira 50 cu o capacitate de absorbtie buna si mod de operare silentios.


Raport calitate-pret 10
Capacitate de absorbtie 10
Design 9
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate de absorbtie buna
  • Recirculare si evacuare
  • Silentioasa
CONS
  • Nu am identificat

Hota incorporabila Turbionaire Amira 50 prezinta o capacitate de absorbtie cuprinsa intre 360.8 mc/h si 600 mc/h, prima valoare fiind inregistrata pe prima treapta de putere, iar cea de-a doua pe ultima treapta de putere. Ofera trei trei de putere pe care le veti adapta in functie de nevoi.

Poate fi utilizata atat prin evacuarea in exterior, cat si prin recirculare. Pentru recirculare, este necesara achizitionarea separata a filtrelor de carbon TCF1.

Totodata, hota este dotata cu un filtru metalic lavabil din inox si aluminiu cu cinci straturi asigruand retinerea excelenta a grasimilor. Acestea se pot detasa foarte usor pentru a fi spalate cu detergent si apa calda.

Este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un  consum energetic scazut. Pentru o mai buna vizibilitate, prezinta doua LED-uri care creeaza si un mediu ambiant placut.

In acelasi timp, prezinta control electronic si comenzi intuitiva folosind butoanele ergonomice e la nivelul panoului de control. Cu o simpla apasare veti putea regla puterea de aspirare a hotei si aprinde LED-urile.

Dimensiunile hotei sunt de 30.24 cm inaltime, 50 cm latime si 29.56 cm adancime, avand o greutate de 8.4 kg.

Verifica oferta de azi!

Pareri despre hota incorporabila Turbionaire Amira 50

Prin urmare, hota Turbionaire Amira 50 este un model puternic ce asigura o absorbtie eficienta a mirosurilor si aburului in timpul gatitului. Cumparatorii sunt foarte incantati de ea si declara ca functioneaza excelent. Multi dintre ei o folosesc si in bucatarii open space si confirma ca isi face treaba foarte bine, deopotriva. Mai mult decat atat, sustin ca este silentioasa, iar design-ul modern o face practica in orice bucatarie. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *