Bosch DHL555BL Review si Pareri despre hota incorporabila cu putere de absorbtie 681 mc/h

Hota incorporabila Bosch DHL555BL
0
(0)

Bosch DHL555BL este o hota incorporabila puternica puternica ceea ce o face capabila sa absoarba eficient mirosurile si aburul produse in timpul gatitului. Pentru inceput, va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile pentru a va putea forma o parere pertinenta.

10.0 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Bosch DHL555BL

Citeste si alte pareri!

Hota incorporabila Bosch DHL555BL cu doua motoare si capacitate mare de absorbtie.


Raport calitate-pret 10
Capacitate de absorbtie 10
Design 10
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate buna de absorbtie
  • 3 trepte de viteza
  • Eficienta energetica
  • Iluminare LED
CONS
  • Nu am identificat

Hota incorporabila Bosch DHL555BL este un model prevazut cu o putere de 206 W si inregistreaza un debit maxim de aer absorbit de 618 mc/h. Poate fi folosita atat cu evacuare, cat si prin recirculare, in cel de-al doilea caz, fiind necesar filtrul de carbon activ.

Pune la dispozitie trei trepte de putere pe care le veti adapta in functie de necesitate si dispune de doua motoare. Nivelul maxim de zgomot inregistrat este de 56 dB.

Filtrul din grasime este realizat din metal si are capacitatea de a filtra grasimea, dar si alte particule solide din aerul extras. Necesita curatarea regulata, fie manual, fie in masina de spalat vase.

Pentru o mai buna vizibilitate, integreaza doua LED-uri ce lumineaza foarte bine zona plitei.

De asemenea, face parte din clasa de eficienta energetica C, inregistrand anual un consum de aproximativ 79.8 kWh.

Diametrul burlanului de aerisire este de 15 cm, iar dimensiunile totale ale hotei sunt de 53 cm latime si 38 cm adancime. Lungimea cablului de alimentare este de 130 de cm.

Verifica oferta de azi!

In concluzie, Bosch DHL555BL este o hota incorporabila foarte buna, care poate absorbi mirosurile nedorite foarte eficient. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna si confirma faptul ca face fata atat intr-o bucatarie inchisa, cat si in bucatarii de tipul open-space. De asemenea, sustin ca raportat la putere de absorbtie este silentioasa, arata bine si se integreaza usor in orice decor. Din punctul lor de vedere, a fost o achizitie reusita pe care o recomanda si altor utilizatori si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *