Samsung NK24M1030IB/UR Review si Pareri despre hota incorporabila telescopica cu 3 trepte de putere

Hota incorporabila telescopica Samsung NK24M1030IB/UR

Samsung NK24M1030IB/UR este un model de hota incorporabila telescopica potrivita pentru bucatarii mai mici ce ofera un design placut si un mod de utilizare intuitiv. Totodata, este o alternativa rezonabila si din perspectiva pretului, insa mai multe detalii vom discutam imediat.

8.7 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Samsung NK24M1030IB/UR

Citeste si alte pareri!
Hota incorporabila telescopica Samsung NK24M1030IB/UR

Hota incorporabila telescopica Samsung NK24M1030IB/UR ideala pentru bucatarii mai mici.


Raport calitate-pret 9
Capacitate de absorbtie 8
Design 9
PROS
  • Raport calitate/pret avantajos
  • 3 trepte de putere
  • Iluminare LED
  • Design placut
CONS
  • Nu am identificat

Hota incorporabila Samsung NK24M1030IB/UR poate fi extinsa marind astfel suprafata prin care absoarbe mirosurile si aburul. Evacuarea se realizeaza direct in exterior prin intermediul unui burlan de evacuare. Prezinta o capacitate de absorbtie cuprinsa intre 256 si 392 mc/h si pune la dispozitie trei trepte de putere.

Este dotata cu doua filtre de aluminiu pe care le puteti detasa foarte usor si spala cu apa calda si detergent. Nu se recomanda, in schimb, spalarea lor in masina de spalat vase. Aceste filtre protejeaza ventilatorul si prelungeste durata de viata a motorului. Retine eficient uleiul si praful inainte de a infunda motorul sau de a obstructiona debitul de aer.

Samsung NK24M1030IB/UR review

Totodata, pentru o mai buna vizibilitate asupra procesului de gatit, beneficiaza si de doua LED-uri.

Produsul in discutie face parte din clasa de eficienta energetica C, consumul energetic anual inregistrat fiind estimat undeva la doar 56 kWh.

Hota Samsung NK24M1030IB/UR este realizata din inox si beneficiaza de panou de comanda mecanic ce va permite sa realizati usor toate setarile dorite. Dimensiunile hotei sunt de 18 cm inaltime, 59.8 cm latime si 30.1 cm adancime, avand o greutate de 7.2 kg.

Verifica oferta de azi!

In concluzie, daca dispuneti de o bucatarie mai mica si sunteti in cautarea unei hote incorporabile rezonabile ca pret, Samsung NK24M1030IB/UR ar putea fi o alternativa de luat in considerare. Cumparatorii sunt, in general, multumiti de ea si sustin ca indeparteaza destul de bine mirosurile si aburul, arata bine si este rezistenta, aspect confirmat de persoanele care o folosesc de mai multi ani. Dupa parerea lor, au facut o alegere inspirata pentru nevoile sale al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *