Hota telescopica incorporabila Electrolux LFP326S Review si Recomandari

0
(0)

Electrolux LFP326S  este un model de hota incorporabila telescopica realizata din inox. Se incadreaza foarte bine in bucatarii elegante si moderne, putand fi o optiune interesanta de luat in calcul si din punct de vedere estetic. Daca este o solutie excelenta si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat in continuarea materialului pe care l-am pregatit.

9.0 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Electrolux LFP326S

Citeste si alte pareri!

Hota incorporabila telescopica Electrolux LFP326S cu putere buna de absorbtie si filtre din aluminiu. Poate fi folosita atat cu evacuare, cat si pe recirculare, in cel de-al doilea caz, fiind necesara achizitionarea separata a filtrelor de carbon activ.


Raport calitate-pret 9
Capacitate de absorbtie 9
Design 9
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Absorbtie buna
  • 3 trepte de viteza
  • Iluminare LED
CONS
  • Nu am identificat

Hota incorporabila Electrolux LFP326S este prevazuta cu o capacitate de absorbtie cuprinsa intre 170-410 mc/h. Pune la dispozitie trei trepte de putere pe care le veti adapta in functie de nevoi. Motorul fiabil reduce fumul si aburul produs in timpul gatitului, asigurand un aer mai curat in bucatarie.

Totodata, hota include doua filtre de grasime din aluminiu. Acestea pot fi detasate cu usurinta pentru a fi spalate direct in masina de spalat vase.

Pentru o mai buna vizibilitate asupra procesului de gatit, sunt prezente si cele doua becuri LED.

In zona frontala se afla panoul de control prevazut cu butoane prin care puteti regla treapta de putere dorita, puteti aprinde luminile sau porini/opri hota. In ceea ce priveste zgomotul produs, pe cea mai puternica treapta de putere inregistreaza 69 dB.

Mai mult decat atat, aceasta face parte din clasa de eficienta energetica C, inregistrand un consum anual de aproximativ 57 kWh.

Dimensiunile acesteia sunt de 17.9 cm inaltime, 59.8 cm latime si 28.4 cm adancime. Burlanul de aerisire aer un diametru de 15 cm. In plus, puteti folosi hota si pe recirculare, iar pentru aceasta va trebui sa achizitionati filtre de carbon activ. Este o solutie potrivita pentru cei care nu au posibilitatea de a realiza evacuarea in exterior.

Verifica oferta de azi!

Pareri de la clienti despre hota telescopica incoporabila Electrolux LFP326S

Este o alternativa interesanta care se descurca eficient pentru a pastra un aer proaspat in bucatarie. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile sale, a fost o alegere buna. Aspira foarte bine mirosul si aburul, are un aspect placut si este usor de setat. De asemenea, nu este foarte galagioasa nici pe ultima treapta de putere. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este foarte bun.

V-a ajutat aceasta postare?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *