Hota incorporabila telescopica Heinner HTCH-440FS Review si Pareri pertinente

Hota incorporabila telescopica Heinner HTCH-440FS
0
(0)

Heinner HTCH-440FS este o varianta de hota telescopica foarte accesibila ca pret care se poate integra cu usurinta in orice bucatarie moderna. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe detalii utile.

8.7 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Heinner HTCH-440FS

Citeste si alte pareri!

Hota incorporabila telescopica Heinner HTCH-440FS cu doua trepte de putere.


Raport calitate-pret 9
Capacitate de absorbtie 8
Design 9
PROS
  • Raport calitate/pret convenabil
  • Iluminare LED
  • Filtre aluminiu
CONS
  • Nu am identificat

Hota Heinner HTCH-440FS este un model telescopic a carei suprafata se mareste acoperind in totalitate suprafata plitei. Prezinta o capacitate de absorbtie cuprinsa intre 220.8 mc/h si 325.1 cm/h, punand la dispozitie doua trepte de viteza.

In acelasi timp, face parte din clasa de eficienta energetica B, ceea ce presupune un consum energetic scazut.  Astfel, producatorii inregistreaza consumul energetic anual undeva la doar 27 kWh.

Pentru o mai buna vizibilitate asupra preparatelor si procesului de gatit, prezinta sistem de iluminare LED, ce inregistreaza si un consum energettic scazut.

In plus, hota integreaza doar filtre de aluminiu care retin particulele de grasime. Acestea pot fi detasate foarte usor pentr a fi spalate cu apa calda si detergent.

In ceea ce priveste zgomotul produs, nivelul inregistrat este cuprins intre 58 si 64 dB.

Dimensiunile hotei sunt de 43 cm inaltime si 60 cm latime. Diametrul burlanului de aerisire este de 14 cm.

Verifica oferta de azi!

Prin urmare,  Heinner HTCH-440FS este o hota incorporabila foarte accesibila ca pret care se descurca destul de bine intr-o bucatarie de dimensiuni mici-medii. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile sale produsul in discuite a fost o optiune buna, capteaza eficient mirosurile si aburul, nivelul de zgomot este unul rezonabil, iar produsul este usor de intretinut. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unu convenabil.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *