Hota incorporabila telescopica Star-Light HAT-260SS Review si Pareri utile

Sunteti in cautarea unui hote incorporabile bune la pret rezonabil? Star-Light HAT-260SS ar putea fi o optiune interesanta de luat in considerare, despre care vom discuta pe larg in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

8.7 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Star-Light HAT-260SS

Citeste si alte pareri!

Hota incorporabila telescopica Star-Light HAT-260SS cu 2 motoare si filtre din aluminiu.


Raport calitate-pret 9
Capacitate de absorbtie 9
Design 8
PROS
  • Raport calitate/pret avantajos
  • Filtre aluminiu
  • Sistem de iluminare
CONS
  • Nu am identificat

Hota incorporabila Star-Light HAT-260SS este un model telescopic care odata extinsa isi mareste suprafata prin care absoarbe aburul si mirosurile. Este prevazuta cu doua motoare si prezinta o putere de 190 W. Capacitatea de absorbtie este cuprinsa intre 193.8 mc/h si 329.3 mc/h.

De asemenea, face parte din clasa de eficienta energetica E, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand anual doar 101 kWh.

Necesita evacuare in exterior, iar pentru aceasta se va folosi un burlan de aerisire cu diametrul de 12 cm.

Fiind o varianta incorporabila, se integreaza in mobilier, adaptandu-se cu usurinta stilului acestuia. Este echipata cu filtre din aluminiu pe care le puteti detasa foarte usor pentru a fi curatate rapid cu detergent de vase si apa calda.

Star-Light HAT-260SS review

Nu lipseste nici sistemul de iluminare sub forma de becuri LED ce va va permite sa aveti o mai buna vizibilitate asupra procesului de gatit.

In ceea ce priveste zgomotul produs, am pute spune ca este unul rezonabil, inregistrand 70 dB pe cea mai puternica treapta de putere.

Verifica oferta de azi!

Asadar, daca sunteti in cautarea unei hote eficiente la pret rezonabil, Star-Light HAT-260SS ar putea fi o varianta de luat in calcul. Actualii clienti sustin ca produsul in discutie functioneaza in parametri optimi, extrage destul de bine mirosul si grasimea, este usor de folosit, dar si de curatat. De asemenea, spre deosebire de alte modele de hote pe care le-au avut anterior, aceasta s-a dovedit a fi mai putin zgomotoasa. In opinia lor, au facut o alegere corecta al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *