Hota incorporabila decorativa Heinner DCH-650GX Review si Pareri

Heinner DCH-650GX este o hota incorporabila decorativa din inox si sticla termorezistenta ideala pentru orice bucatarie moderna. Dar pentru inceput va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a descoperi daca este produsul potrivit nevoilor voastre.

9.7 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Heinner DCH-650GX

Citeste si alte pareri!

Hota incorporabila decorativa Heinner DCH-650GX cu o capacitate de absorbtie buna si trei trepte de putere.


Raport calitate-pret 10
Capacitate de absorbtie 10
Design 9
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate de absorbtie buna
  • Design placut
  • 3 trepte de putere
CONS
  • Nu am identificat

Hota incorporabila Heinner DCH-650GX prezinta o capacitate de absorbtie cuprinsa intre 423 mc/h si 610 mc/h punand la dispozitie trei trepte de putere. De asemenea, face parte din clasa de eficienta energetica C, inregistrand anual un consum de aproximativ 90.3 kWh.

In acelasi timp, este echipata cu filtru din aluminiu pe care il puteti detasa cu usurinta pentru a il spala cu detergent de vase si apa calda.

Modelul in discutie necesita evacuare in exterior, burlanul avand un diametru de 15 cm. Mai mult decat atat, pentru o buna vizibilitate asupra procesului de gatit, a fost implementat sistemul LED ce creeaza si o ambianta placuta.

Din punct de vedere estetic, beneficiaza de un design curat, cu linii simple, integrandu-se cu usurinta atat intr-o bucatarie moderna, cat si in una traditionala. In zona frontala, se afla panoul de control prevazute cu butoane push ce va permit sa porniti si opriti hota, sa setati treapta de putere si sa aprindeti lumina.

Prezinta o latime de 60 de cm si o greutate de 11 kg.

Verifica oferta de azi!

Pareri despre hota incorporabila decorativa Heinner DCH-650GX

Asadar, daca sunteti in cautarea unei hote decorative bune Heinner DCH-650GX ar putea fi o alegere inspirata. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca are o putere de absorbtie buna. De asemenea, arata foarte bine, este usor folosit si se integreaza excelent in diferite decoruri, dar mai ales, in bucataria lor. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *