Hota incorporabila decorativa Star-Light HAD-190DBL Review si Pareri pertinente

Star-Light HAD-190DBL este un model de hota incorporabila, dar si decorativa ce ofera un design elegant, dar si o buna eficienta. Cu alte cuvinte, am putea spune ca imbina latura estetica si cea functionala pentru un rezultat excelent. Insa, pentru inceput va propunem sa urmariti in continuare review-ul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

9.3 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Star-Light HAD-190DBL

Citeste si alte pareri!

Hota incorporabila decorativa Star-Light HAD-190DBL cu un design elegant si o buna capacitate de absorbtie.


Raport calitate-pret 9
Capacitate de absorbtie 9
Design 10
PROS
  • Raport calitate/pret bun
  • Capacitate de absorbtie buna
  • Foarte eleganta
  • Iluminare LED
CONS
  • Nu am identificat

Hota incorporabila Star-Light HAD-190DBL este prevazuta cu o capacitate maxima de absorbtie de 602 mc/h si pune la dispozitie trei trepte de putere pe care le veti adapta in functie de necesitate.

Totodata, face parte din clasa de eficienta energetica B, obtinand un consum energetic anual de aproximativ 60 kWh.

Hota include panou de comanda cu touch screen, foarte elegant si modern, dar cu un meniu intuitiv.  Totodata, este echipata cu filtru din aluminiu ce va putea fi detasat foarte usor. Astfel, il veti putea spala periodic cu apa calda si detergent.

Pentru o mai buna viziblitate a fost integrat sistemul de iluminare LED. Este o solutie moderna, economica, dar si durabila.

Aceasta necesita evacuare in exterior, burlanul de aerisire avand un diametru de 15 cm.

Mai mult decat atat, ofera un design foarte elegant integrandu-se usor in orice decor. Este realizata din sticla termorezistenta de culoare neagra. Dimensiunile hotei sunt de 39 cm inaltime, 60 cm latime si 38 cm adancime, avand o greutate de 11 kg.

Verifica oferta de azi!

Pareri de la clienti despre hota incorporabila decorativa Star-Light HAD-190DBL

Hota decorativa Star-Light HAD-190DBL este un model elegant, dar si foarte eficient, o adevarata surpriza placuta din partea celor de la Star-Light. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca s-a dovedit a fi mai eficienta decat s-ar fi asteptat. Absoarbe foarte bine mirosurile si aburul, avand o putere de absorbtie buna. Este usor de folosit si arata excelent, fiind exact ceea ce isi doreau. O recomanda maid eparte cu incredere si considera raportul calitate/pret bun.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *