Hota incorporabila decorativa Heinner DCH-6590TIX Review si Pareri

0
(0)

Heinner DCH-6590TIX este o hota incorporabila decorataiva ce ofera o putere de absorbtie mare retinand foarte bine mirosurile produse in timpul gatitului, precum si aburul. Daca este o varianta potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat in continuare.

9.7 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Heinner DCH-6590TIX

Citeste si alte pareri!

Hota incorporabila decorativa Heinner DCH-6590TIX cu o capacitate de absorbtie buna si un design elegant, excelenta pentru orice bucatarie  moderna.


Raport calitate-pret 10
Capacitate de absorbtie 10
Design 9
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate de absorbtie buna
  • 3 trepte de putere
  • Eleganta
CONS
  • Nu am identificat

Hota Heinner DCH-6590TIX este un model care poate fi integrat si in mobilier oferind un design elegant. Prezinta o capacitate de absorbtie maxima de 623.9 mc/h si pune la dispozitie trei trepte de reglare a puterii.

Totodata, face parte din clasa de eficienta energetica B, inregistrand un consum energetic anual de doar 57 kWh.

Hota este dotata cu trei filtre din aluminiu pe care le puteti detasa foarte usor pentru a le curata periodic cu apa calda si detergent.

O functie ingenioasa pe care nu o intalnim la orice model este cea de timer. Practic, activand aceasta functie, hota se va opri automat dupa 9 minute de functionare.

Aceasta este foarte usor de controlat prin intermediul panoului de control prevazut cu control touch si afisaj LED. Astfel, o veti putea porni/opri foarte usor si veti putea realiza toate setarile dorite.

Mai mult decat atat, pentru o buna vizibilitate a fost integrat si sistemul de iluminare tip LED, care asigura un consum energetic redus si o ambianta placuta.

Dimensiunile hotei sunt de 90 cm latime si 50.5 cm adancime, iar diametrul burlanului de aerisire de 12/15 cm.

Verifica oferta de azi!

Pareri de la clienti despre hota incorporabila decorativa Heinner DCH-6590TIX

Asadar, hota incoporabila Heinner DCH-6590TIX este un model ce ofera o putere de absorbtie buna oferind un aer proaspat si in timp ce gatiti. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si confirma ca isi face treaba foarte bine. Capteaza foarte bine mirosurile, este usor de setat si arata excelent. Se integreaza foarte frumos in bucataria lor, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *