Hota incorporabila Turbionaire Amira 50 Black Review si Pareri

Turbionaire Amira 50 Black este o hota incorporabila puternica ce poate extrage fara probleme mirosurile si aburul in bucatarie pentru a va putea bucura de un mediu curat. Dar mai intai, va invitam sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

9.3 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Turbionaire Amira 50 Black

Citeste si alte pareri!

Hota incorporabila Turbionaire Amira 50 Black cu o capacitate buna de absorbtie si un consum redus.


Raport calitate-pret 10
Capacitate de absorbtie 9
Design 9
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate de absorbtie buna
  • Design placut
CONS
  • Nu am identificat

Hota incorporabila Turbionaire Amira 50 Black prezinta o capacitate de absorbtie cuprinsa intre 360.8 mc/h si 600 mc/h oferind trei trepte de putere. Poate fi utilizata atat cu evacuare in exterior, cat si prin recirculare. Pentru recirculare este  necesara achizitionarea suplimentara a unor filtre de carbon activ care vor trebui inlocuite o data la sase luni.

Este echipata cu filtru metalic in cinci straturi care poate fi detasat cu usurinta pentru a fi spalat rapid. Mai mult decat atat, dispune de sistem de iluminare LED ceea ce face sa aveti o vizibilitate mai buna, creand si un mediu placut.

Hota este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand anual un consum de doar 104 kWh. Nivelul de zgomot produs este incadrat in intervalul 48-60 dB, prima valoare fiind inregistrata pe prima treapta de putere, iar ultima pe cea mai puternica.

Dimensiunile acesteia sunt de 36 cm inaltime, 52 cm latime si 32.5 cm adancime, avand o greutate de 8.4 kg.

Verifica oferta de azi!

Pareri despre hota incorporabila Turbionaire Amira 50 Black

Turbionaire Amira 50 Black este o hota incorporabila ce asigura o capacitate buna de absorbtie pastrand un aer curat in bucatarie. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si declara ca a fost o varianta excelenta pentru bucataria lor. Absoarbe eficient mirosurile, nivelul de zgomot nu este unul exagerat, iar design-ul produsului este unul modern, potrivit pentru orice bucatarie eleganta. O recomanda astfel mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *