Hota incorporabila telescopica Electrolux EFP60460OX | Review si Recomandari

Hota incorporabila telescopica Electrolux EFP60460OX
0
(0)

Electrolux EFP60460OX este o hota incorporabila prevazuta cu un motor si  o capacitate buna de absorbitie pregatita sa elimine mirosurile nedorite din bucatarie, precum si aburul. Daca este o solutie buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

10.0 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Electrolux EFP60460OX

Citeste si alte pareri!
Hota incorporabila telescopica Electrolux EFP60460OX

Hota incorporabila telescopica Electrolux EFP60460OX prevazuta cu o capacitate de absorbtie de 603 mc/h si trei trepte de viteza.


Raport calitate-pret 10
Capacitate de absorbtie 10
Design 10
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Eficienta energetica
  • Putere de absorbtie buna
  • Evacuare si recirculare
  • 3 trepte de viteza
CONS
  • Nu am identificat

Hota Electrolux EFP60460OX este o varianta telescopica, pe care o puteti extinde acoperind astfel mai bine suprafata plitei. Ofera o capacitate de absorbtie cuprinsa intre 224-603 mc/h si pune la dispozitie trei trepte de putere.

Evacuarea se poate realiza atat direct in exterior prin intermediul unui burlan cu diametrul de 15 cm, cat si prin recirculare folosind filtru de carbon activ. Totodata, hota vine la pachet cu trei filtre si anume – doua din aluminiu care pot fi spalate si refolosite si un filtru de carbon daca doriti sa o folositi pe recirculare. In plus, pentru a mentine un aer proaspat in bucatarie si pentru a functiona la capacitate maxima constant, producatorii recomanda sa reimprospatati filtru de carbon la cuptor dupa utilizarile intense.

Electrolux EFP60460OX review

Modelul in discutie asigura un mod de functionare economic si chiar daca puterea de absorbtie este mare, totusi consumul energetic ramane unul scazut, aspect foarte apreciat de cumparatori. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la doar 40 kWh.

Pentru o mai buna vizibilitate asupra preparatelor, este prezent si sistemul de iluminare LED ce consta in doua becuri. Puterea acestora este foarte buna, iar avantajul lor spre deosebire de variantele clasice consta in faptul ca au o durata de viata mult mai mare.

Electrolux EFP60460OX pareri

Din perspectiva design-ului, este un produs usor de integrat in orice bucatarie moderna si eleganta, iar intretinerea sa este foarte usoara. Asa cum spuneam anterior, filtrele se pot detasa si curata cu detergent de vase in apa calda. Nu as recomanda, insa, sa adaugati in general, filtrele in masina de spalat vase fiindca pot oxida si isi vor schimba aspectul.

In ceea ce priveste zgomotul produs, pe cea mai puternica treapta inregistreaza 67 dB.

Dimensiunile hotei sunt de 39.5 cm inaltime, 60 cm latime si 30 cm adancime, iar cablul de alimentare masoara 1.5 m lungime.

Verifica oferta de azi!

In concluzie, Electrolux EFP60460OX este o varianta buna de hota pentru o bucatarie de aparatament, dar nu numai, ce absoarbe eficient mirosurile si aburului, asigurand un aer mai curat. Atentie, in cazul oricarei hote, se recomanda ca in timpul utilizarii sa existe un geam sau o usa deschisa pentru a putea extrage mai bine grasimea, mirosurile si aburul.

Cumparatorii actuali sunt incantati de alegerea facuta si sustin ca pentru bucataria lor, face fata cu succes provocari. Concret, puterea de absorbtie este suficient de mare incat sa elimine mirosurile. De asemenea, nu este excesiv de galagioasa, se intretinere usor si arata bine, fiind varianta optima pentru nevoile sale. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

V-a ajutat aceasta postare?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *