Hota incorporabila telescopica Electrolux LFP316S | Review si Pareri pertinente

Hota incorporabila telescopica Electrolux LFP316S

Electrolux LFP316S este un model de hota incorporabila telescopica potrivita pentru bucatarii mai mici. Poate fi integrata cu usurinta in orice decor, dar pentru inceput va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

8.7 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Electrolux LFP316S

Citeste si alte pareri!
Hota incorporabila telescopica Electrolux LFP316S

Hota incorporabila telescopica Electrolux LFP316S cu recirculare si evacuare.


Raport calitate-pret 9
Capacitate de absorbtie 8
Design 9
PROS
  • Raport calitate/pret avantajos
  • Evacuare si recirculare
  • 3 trepte de viteza
  • Iluminare LED
CONS
  • Nu am identificat

Hota incorporabila Electrolux LFP316S este un model telescopic pe care il puteti extinde crescand astfel suprafata prin care capteaza mirosurile si aburul. Pune la dispozitie trei trepte de putere, iar pe prima treapta inregistreaza o capacitate de absorbtie de 155 mc/h, iar pe ultima 370 mc/h.

Poate fi folosita atat cu evacuare direct in exterior, cat si cu recirculare, pentru cea din urma fiiind folosite filtrele de carbon. Pentru evacuarea in exterior, sunt utilizate doua filtre din aluminiu foarte usor de detasat pe care le veti putea spala si refolosi. Este recomandata spalarea lor cu detergent de vase si apa calda.

Electrolux LFP316S review

Pentru o mai buna vizibilitate asupra mancarii pe care o pregatiti au fost integrate si doua becuri LED. Electrolux LFP316S pareri

Produsul in cauza este fabricat din inox foarte usor de intretinut. In partea dreapta dinf ata prezinta doua butoane prin intermediul caruia puteti porni hota si seta treapta de putere, iar pe de alta parte, veti puta aprinde si LED-urile.

In ceea ce priveste zgomotul produs, pe treapta a treia inregistreaza 68 dB.

Dimensiunile hotei sunt de 17.9 cm inaltime, 59.8 cm latime si 28.4 cm adancime. Lungimea cablului de alimentare este de 1.3 metri. Iar diametrul burlanului de aerisire este de 12 cm.

Verifica oferta de azi!

Asadar, Electrolux LFP316S este o hota incorporabila care in general isi face treaba destul de bine fiind o optiune buna pentru bucatariile mai mici. Cumparatorii sunt, in general, multumiti de ea si sustin ca pentru ceea ce aveau nevoie a fost o alegere inspirata, modelul in discutie captand eficient mirosurile, timp in care este usor de intretinut si de folosit. De asemenea, considera ca nivelul de zgomot produs chiar si pe cea mai puternica treaba este unul rezonabil, iar in ansamblu, nu au ce sa ii reproseze. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *