Beko CTB 6407 X Review si Pareri despre hota incorporabila telescopica cu capacitate de absorbtie de 275 mc/h

Hota incorporabila telescopica Beko CTB 6407 X,
0
(0)

Beko CTB 6407 X este un model de hota incorporabila telescopica potrivita pentru bucatarii mai mici ce poate extrage eficient aburul si mirosurile rezultate in timpul gatitului. Pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla toate detaliile necesare despre acest produs.

8.7 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Beko CTB 6407 X

Citeste si alte pareri!
Hota incorporabila telescopica Beko CTB 6407 X,

Hota incorporabila telescopica Beko CTB 6407 X - un model eficient la pret rezonabil.


Raport calitate-pret 9
Capacitate de absorbtie 9
Design 8
PROS
  • Raport calitate/pret avantajos
  • Absorbtie eficienta
  • Iluminare LED
  • 3 trepte de viteza
  • Eficienta energetica
CONS
  • Nu am identificat

Hota Beko CTB 6407 X este un model telescopic, pe care il veti extinde crescand astfel suprafata prin care aspira mirosurile si aburul. Este echipata cu un singur motor si ofera o capacitate de absorbtie cuprinsa intre 150 si 280 mc/h, prima valoare fiind inregistrata pe treapta cea mai slaba, iar ultima pe cea mai puternica treaba. In acest context, trebuie sa mentionam ca aceasta hota pune la dispozitie trei trepte de putere.

Mai mult decat atat, include doua filtre din aluminiu care vor capta inclusiv grasimea si care pot fi detasate usor pentru a fi spalate. Este recomandata spalarea lor cu detergent de vase si apa calda.

Pentru o buna vizibilitate asupra activitatii culinare pe care o aveti de intreprins, hota dispune si de doua LED-uri. Mai mult decat atat, este incadrata in clasa de eficienta energetica E, consumul anual estimat de producatori fiind de doar 118 kWh.

Acest model poate fi folosit doar pentru evacuarea afara, iar in acest sens este prevazuta cu un burlan de aerisire ce are diametrul de 12.5 cm.

In partea dreapta in lateral, prezinta si panoul de control ce permite setarea puterii de absorbtie, avand un acces facil la el.

In plus, zgomotul produs nu este unul semnificativ, astfel ca pe cea de-a treia treapta inregistreaza 53 dB.

Dimensiunile hotei de la Beko sunt de 18 cm inaltime, 60 cm latime si 28 cm adancime, alaturi de o greutate de 6.6 kg.

Verifica oferta de azi!

Prin urmare, hota incorporabila Beko CTB 6407 X este un model care se descurca bine si care a atras feedback-uri pozitive din partea actualilor clienti. Acestia sustin ca produsul in cauza se descurca eficient, arata bine si nici nu produce un zgomot deranjant spre deosebire de alte variante. Din punctul lor de vedere, au facut o achizitie reusita al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

V-a ajutat aceasta postare?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *