Hota traditionala Star-Light HA-260SS Review si Pareri pertinente

Star-Light HA-260SS este un model de hota traditionala prevazuta cu doua motoare ce poate face fata unei bucatarii de dimensiuni mici-medii. Totodata, este o alternativa si foarte rezonabila ca pret, dar pentru inceput va propunem sa urmariti in continuare mai multe informatii.

8.7 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Star-Light HA-260SS

Citeste si alte pareri!

Hota traditionala Star-Light HA-260SS cu doua motoare si filtre din aluminiu.


Raport calitate-pret 9
Capacitate de absorbtie 8
Design 9
PROS
  • Raport calitate/pret avantajos
  • 3 trepte de putere
  • Filtre aluminiu
  • Iluminare LED
CONS
  • Nu am identificat

Hota Star-Light HA-260SS este prevazuta cu o capacitate de absorbtie cuprinsa intre 191.1 mc/h si 326.4 mc/h si pune la dispozitie trei trepte de putere pe care le veti adapta in functie de nevoi. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica E, inregistand un consum energetic anual de doar 101 kWh.

Totodata, hota Star-Light este realizata din inox si este foarte usor de potrivit fie intr-o bucatarie moderna, fie intr-un mai vintage. De asemenea, include doua filtre din aluminiu pe care le puteti detasa foarte usor pentru a le curata. Si pentru ca poate fi folosita atat pe modul de evacuare, cat si pe recirculare, pentru recirculare puteti monta filtre de carbon activ. Acestea necesita inlocuire periodical o data la aproximativ sase luni.

Mai mult decat atat, pentru o mai buna vizibilitate, a fost prevazuta si cu sistem de iluminare LED, oferind si o ambianta mai placuta atunci cand gatiti.

Dimensiunile hotei sunt de 15 cm inaltime, 60 cm latime si 50 cm adancime. Burlanul de aerisire are un diametru de 12 cm.

Verifica oferta de azi!

Pareri de la clienti despre hota traditionala Star-Light HA-260SS

Hota Star-Light HA-260SS este un model ieftin, dar care se descurca eficient in bucatarii de dimensiuni mai mici. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca pentru nevoile sale a fost una inspirata. Extrage destul de bine mirosurile si aburul, este usor de curatat, inclusiv filtrele din dotare si se integreaza bine in decorul bucatariei. Astfel, o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *