Hota traditionala Heinner CH-400 Review si Recomandari

Hota traditionala Heinner CH-400
0
(0)

Heinner CH-400 este o hota traditionala potrivita pentru bucatarii mici sau  medii ce poate elimina destul de usor mirosul si aburul. Daca este o alegere potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat in continuarea materialului pe care l-am pregatit.

8.7 TOTAL SCORE

Pareri pe scurt: Heinner CH-400

Citeste si alte pareri!

Hota traditionala Heinner CH-400 cu trei trepte de putere si filtre din aluminiu.


Raport calitate-pret 9
Capacitate de absorbtie 8
Design 9
PROS
  • Raport calitate/pret avantajos
  • 3 trepte de putere
  • Filtre aluminiu
  • Design placut
CONS
  • Nu am identificat

Hota traditionala Heinner CH-400 este prevazuta cu o putere de 60 W si prezinta o capacitate de absorbtie cuprinsa intre 222-324.6 mc/h. Dispune de trei trepte de putere pe care le veti regla in functie de nevoi.

Produsul face parte din clasa de eficienta energetica C, inregistrand anual un consum de doar 57 kWh.

Este echipata cu doua filtru din aluminiu prin care sunt captate mirosurile si grasimea. Acestea se detaseaza foarte usor pentru a fi spalate regulat cu detergent si apa calda.

Pentru o mai buna vibilitate asupra procesului de gatit, hota include si lumini LED. Acestea sunt deopotriva si foarte economice.

In acelasi timp, prezinta un design clasic, ce o face usor de integrat in orice decor. In zona frontala, se afla panoul de control prevazut cu butoane prin intermediul carora veti porni hota, veti regla puterea de absorbtie si veti porni lumina.

Verifica oferta de azi!

Pareri de la clienti despre hota traditionala Heinner CH-400

Heinner CH-400 este un model care isi face treaba eficient si care ar putea fi o solutie potrivita in multe situatii. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile sale, a fost o alegere potrivita, iar hota isi face treaba eficient. Este destul de puternica, prezinta un design placut si este usor de folosit. In plus, este foarte usor de intretinut, inclusiv filtre din aluminiu. Din punctul lor de vedere, merita achizitionata si considera raportul calitate/pret avantajos.

V-a ajutat aceasta postare?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *