Hota incorporabila telescopica Beko CTB6250B | Review si Sfaturi utile

Hota incorporabila telescopica Beko CTB6250B

Beko CTB6250B este  un model de hota incorporabila potrivita pentru bucatarii mici sau medii, care ofera un design placut, timp in care reuseste sa extraga destul de bine mirosurile rezultate in timpul gatitului. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri pertinente.

9.3 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Beko CTB6250B

Citeste si alte pareri!
Hota incorporabila telescopica Beko CTB6250B

Hota incorporabila telescopica Beko CTB6250B cu trei trepte de putere.


Raport calitate-pret 9
Capacitate de absorbtie 9
Design 10
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Foarte economica
  • 3 trepte de viteza
  • Nivel zgomot rezonabil
  • Design placut
CONS
  • Nu am identificat

Hota Beko CTB6250B este o varianta telescopica, pe care o puteti extinde marind astfel suprafata prin care aburul si mirosurile nedorite vor fi aspirate. Este echipata cu un singur motor si prezinta o capacitate de absorbtie cuprinsa intre 220 mc/h si 420 mc/h. Pune la dispozitie trei trepte de viteza, pe prima treapta fiind inregistrata capacitatea minima de absorbtie, iar pe a treia treapta capacitatea maxima. Astfel, reuseste sa capteze mirosurile, fumul si aburul, iar ceea ce este foarte important de retinut se refera la faptul ca in timpul functionarii hotei trebuie sa deschidem fie un geam, fie o usa, pentru ca hota sa poata functiona la capacitate maxima.

In acelasi timp, hota integreaza filtre metalice anti-grasime pe care le puteti detasa usor pentru a fi spalate. Ar fi recomandat sa le spalati manual cu detergent de vase in apa calda.

Produsul in discutie face parte din clasa de eficenta energetica E, inregistrand anual un consum de doar 107 kWh. Astfel, discutam despre un produs foarte economic care nu va va incarca excesiv factura la curent.

Pentru o mai buna vizibilitate asupra alimentelor in timpul gatitului, a fost dotata si cu sistem de iluminare cu halogen care, in plus, ofera si mai multa eleganta hotei. Mai mult decat atat, panoul frontal este realizat din sticla, hota fiind usor de integrat in orice bucatarie moderna.

Evacuarea va fi realizata in exterior, prin intermediul unui bulan cu diametrul de 12-15 cm.

In ceea ce priveste zgomotul produs, acesta este cuprins in intervalul 57-69 dB, astfel ca daca ar fi sa facem o comparatie, putem spune ca este mai silentioasa decat un aspirator.

Dimensiunile acesteia sunt de 18 cm inaltime si 59.8 cm latime, alaturi de o greutate de 7.6 kg.

Verifica oferta de azi!

Asadar, Beko CTB6250B este o hota incorporabila telescopica ce vine la pachet cu un pret foarte accesibil, dar care se descurca neasteptat de bine. Cumparatorii s-au aratat multumiti de ea si confirma faptul ca isi face treaba eficient, poate chiar mai bine decat s-ar fi asteptat. In acelasi timp, apreciaza modul destul de silentios de operare, dar si design-ul placut. Pentru ceea ce aveau nevoie in bucataria lor, a fost o alegere inspirata, motiv pentru care apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *