Hota traditionala Heinner XCH-450S Review si Pareri pertinente

Heinner XCH-450S este o hota traditionala foarte rezonabila ca pret, care va poate ajuta sa eliminati rapid mirosurile rezultate in timpul gatitului. Poate fi o alegere inspirata si pentru cei cu un buget mai mic, insa mai multe detalii vom discuta imediat in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

8.7 TOTAL SCORE

Recenzii pe scurt: Heinner XCH-450S

Citeste si alte pareri!

Hota traditionala Heinner XCH-450S cu doua motoare si filtre din aluminiu.


Raport calitate-pret 9
Capacitate de absorbtie 9
Design 8
PROS
  • Raport calitate/pret avantajos
  • Absorbtie eficienta
  • Iluminare LED
  • Filtre aluminiu
CONS
  • Zgomotoasa pe ultima treapta

Hota traditionala Heinner XCH-450S este un model prevazut cu doua motoare ce are o capacitate de absorbtie cuprinsa intre 151.9-326.4 cm/h, punand la dispozitie trei trepte de putere. Totodata, include doua filtre din aluminiu care sunt foarte usor de detasat si de intretinut, putand fi curatate cu detergent si apa fierbinte.

Pentru o buna vizibilitate asupra procesului de gatit, include sistem de iluminare LED ce asigura si un consum energetic redus.

Ofera un design dsetul de simplu si compact, dar care o face usor de integrat in orice decor. De asemenea, face parte din calasa de eficienta energetica C, obtinand un consum energetic anual de 57 kWh.

Dimensiunile hotei sunt de 15 cm inaltime, 60 cm latime si 50 m adancime, avand o greutate de 7.3 kg. Diametrul burlanului de aerisire este de 12 cm.

Verifica oferta de azi!

Asadar, Heinner XCH-450S este o varianta de hota traditionala care se descurca eficient, extrage usor mirosurile si aburul, putand fi o achizitie accesibila si celor cu un buget mai restrans. Cumparatorii sunt de parere ca pentru neovile sale a fost o alegere potrivita, este dsetul de puternica, usor zgomotoasa pe a treia treapta, adica cea mai puternica, iar in ansamblu, nu au ce sa ii reproseze din punct de vedere functional. In opinia lor, raportul calitate/pret este avantajos.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *