Hota incorporabila Turbionaire Thea 50 RCB Review si Pareri pertinente

Turbionaire Thea 50 RCB este o hota incorporabila puternica, potrivita si pentru bucatarii mai spatioase ce va poate scapa de mirosurile nedorite rezultate in timpul gatitului. Poate fi o alegere foarte inspirata, dar nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

10.0 TOTAL SCORE

Review pe scurt: Turbionaire Thea 50 RCB

Citeste si alte pareri!

Hota incorporabila Turbionaire Thea 50 RCB cu o capacitate de absorbtie foarte buna si control prin gesturi pentru un aer proaspat in bucatarie.


Raport calitate-pret 10
Capacitate de absorbtie 10
Design 10
PROS
  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate de absorbtie mare
  • 4 trepte de putere
  • Control tactil, Control prin gesturi sau telecomanda
  • Design elegant
  • Evacuar si recirculare
CONS
  • Nu am identificat

Hota incorporabila Turbionaire Thea 50 RCB este prevazuta cu o capacitate de absorbtie cuprinsa intre 344-800 mc/h si ofera patru trepte pentru reglarea puterii. Poate fi folosita atat cu evacuare in exterior, cat si cu recirculare, insa pentru recirculare este  nevoie de montarea filtrelor cu carbune activ.

Hota poate fi instalata in interiorul corpului de bucatarie suspendat, fara sa strice decorul acesteia. Prezinta o instalare liniara fiind astfel o prezenta discreta, dar eficienta. Indeparteaza foarte bine mirosurile, aburul si retine grasimea rezultate in urma procesului de gatit.

Este o hota cu adevarat inteligenta care poate fi controlata tactil, prin gesturi sau cu ajutorul telecomenzii. Astfel, puteti realiza setarile dorite prin intermediul panoului de control amplasat in partea din fata ori gesticuland cu palma de la stanga la dreapta, datorita senzorilor de miscare, va putea creste viteza ventilatorului sau scadea. In plus, vine la pachet si cu o telecomanda mica si practica ce va va oferi mai mult confort in utilizare.

De asemenea, sistemul de iluminare LED 4000K ofera o lumina placuta, dar si un consum energetic redus.

Mai mult decat atat, hota Turbionaire Thea 50 RCB include filtru din aluminiu si inox in cinci straturi care capteaza  foarte bine mirosurile si grasimea. In plus, datorita capacului, fluxul de aer este mai concentrat spre laterale pentru o absorbtie mai buna. Clapeta antiretur din dotare impiedica patrunderea aerului si a impuritatilor din exterior.

Turbionaire Thea 50 RCB face parte din clasa de eficienta energetica A+, asigurand un mod de operare eficient. Dimensiunile produsului sunt de 50 cm latime, iar diametrul burlanului este de 12-15 cm. Greutatea hotei este de 7.59 kg.

Verifica oferta de azi!

Pareri de la clienti despre hota incorporabila Turbionaire Thea 50 RCB

Turbionaire Thea 50 RCB este o hota incorporabila puternica dotata cu functii inteligente pentru o functionare optima. Cumparatorii sunt foarte multumiti de performantele acesteia si sustin ca trage foarte bine, este silentioasa si usor de controlat, inclusiv tactil. Face fata cu brio si unei bucatarii mai spatioase, ceea ce ii determina sa o recomandate mai departe. In plus, sunt de parere ca au facut o alegere inspirata al carei raportul calitate/pret este excelent.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *